Nutidens såväl som framtidens skolor.

MG_5209
[ OM MODUFLEX ]

Med Moduflex finns det oändliga möjligheter att bygga både nutidens och framtidens moderna skolor.

Nutidens i form att skollokaler som kanske bara behövs under en begränsad tid men som inte för den sakens skull ska ha lägre standard än andra skolor. Och framtidens i form av permanenta skolbyggnader som förväntas kunna ta hand om många barn på ett bra sätt många år framöver.

Stora aluminiumfönster i kombination med skjutglaspartier i glas ger ljusa lokaler som är gjorda för att både barn och personal ska trivas och fungera ihop. Modulerna kan placeras i två plan om så behövs utan att det kommer stolpar i vägen som skymmer sikten i klassrummen.

Trä- eller laminatgolv är standard precis som fönsterbrädor i ek. Vi har också satsat lite extra på bra klimatanläggningar som ger bra luft för att hjälpa till att hålla uppe koncentrationsförmågan. Moduflex kan självklart också utrustas med allt från kök, arbetsrum och handikappanpassning utefter de behov som skolans elever och personal har. 

Exempelritningar Moduflex

Klicka på bilden för att ladda ner ritningen som en pdf.

Skola 4 moduler ca 112 m²
Skola 9 moduler ca 252 m²
Förskola 9 moduler ca 252 m²
Skola 15 moduler ca 420 m²

Bildgalleri Moduflex

Hör av dig

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  [ kontakta oss ]

  Intresserad?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam pulvinar dolor felis, eu sollicitudin turpis vulputate sit amet. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

  E-MAIL

  info@pamil.se

  TELEFON

  042-29 30 55