Skolmoduler – En bra eller en dålig skola kan vara skillnaden på en bra eller en dålig start i livet

Om våra skolmoduler

Skolmoduler – En bra eller en dålig skola kan vara skillnaden på en bra eller en dålig start i livet.

Bra eller dåliga lokaler kan vara skillnaden på en bra eller en dålig skola.

Barnantalen ändras hela tiden och det är därför inte lätt att hålla lagom stora lokaler. Det är lätt att ytorna blir för stora, och då också kostnaderna, för att några år senare vara för små. Vi bygger och hyr ut Sveriges flexiblaste skolmoduler. För våra kunder betyder det perfekt anpassade skolpaviljonger hela tiden.

Många barn vistas dagligen i gamla, slitna och nergångna lokaler. För att barn ska utvecklas på bästa sätt i skolan krävs det inspirerande uppgifter, miljöer och lärare. Uppgifterna kan vi inte göra så mycket åt men de andra två punkterna tar vi gärna på oss. För visst blir det roligare att gå till sitt arbete om man vistas i fräscha lokaler? Gladare lärare ger gladare elever, det är vi övertygade om!

FLExIBILITET i 60 år

Flexiblaste är egentligen inte ett riktigt ord. Men det är det vi gör. Vi bygger Sveriges flexiblaste skolmoduler!

Det betyder inte bara att vi kan anpassa våra kunders skolpaviljonger på ett optimalt sätt utan också att vi kan hålla nere kostnader så att man slipper betala för tomma klassrum. Pengarna som blir över kan då investeras i barnen istället. Enkel matematik!

Varför hyra skolmoduler?

Listan på fördelar för att hyra lokaler kan göras lång och ett av de viktigaste argumenten är naturligtvis att det är en stor fördel att slippa binda upp stort kapital i fastigheter. På samma sätt binds inte heller mark upp av permanenta byggnader utan behåller istället sina möjligheter. Lokalerna kan också placeras på ett optimalt sätt i förhållande till exempelvis befintliga produktionslokaler.

Vad kan man förvänta sig som kund hos Pamil?

När någonting inte fungerar som det ska räcker det, som hyresgäst hos oss, med att bara lyfta luren. Efter ett samtal är våra kunders problem våra problem och de kan fortsätta med sina uppgifter. En annan fördel med att hyra lokaler är tiden. Våra kunder får sina lokaler på plats och färdiga att användas snabbt och slipper dessutom en massa byggröra. Flexibiliteten är naturligtvis en annan stor fördel. Antalet hyrda moduler kan både minskas och ökas i takt med verksamhetens gång och då också dess kostnader. Försök göra det med permanenta lokaler!

Hör av dig

  Välkommen att kontakta oss.

  * Obligatoriskt

  [ kontakta oss ]

  Intresserad?

  E-MAIL

  info@pamil.se

  TELEFON

  042-29 30 55