KONTORSMODULER
Hyr ert nya kontor av oss - hos Er

kontorsmodul Moduflex extriör
Om våra kontorsmoduler

I våra kontorsmoduler kombinerar vi flexibilitet med med god design och hög kvalité

När det gäller våra kontorsmoduler har vi alltid strävat efter att anpassa modulerna efter sin tids byggnation. Vårt mål är att modulbyggnaderna ska smälta in sin miljö precis som vilken annan  byggnad som helst. Därför lägger vi mycket kraft och energi på modulernas design och estetiska uttryck. Vi vill helt enkelt få bort ”barack-stämpeln” från våra moduler och istället visa att man kan bygga ett snyggt och funktionellt kontor med hjälp av våra kontorsmoduler. 

Fördelarna med att bygga kontor av kontorsmoduler är många. Flexibiliteten är nummer ett. Vi utformar modulerna efter kundens önskemål och behov, på så sätt blir ytorna väldigt effektiva och varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Samtidigt kan behoven snabbt ändras och då är det väldigt enkelt att göra förändringar med kontorsmoduler, vare sig det rör sig om behov av mer eller kanske mindre yta.  

En annan stor fördel är att man som kund inte låser upp kapital i en investering utan får en fast månadskostnad där både service och försäkring ingår. 

FLEXIBILITET i 60 år

Kontorsmoduler med den permanenta känslan

Som ett resultat av vårt fokus på den permanenta känslan har vi många gånger fått i uppdrag att bygga permanenta kontor av våra ”provisoriska” kontorsmoduler. Detta är det bästa kvittot för oss och det visar att vi lyckats med vårt mål. En modulbyggnad från oss ska vara minst lika bra som en permanent byggnad, Det många kanske inte vet, är att kraven på en modulbyggnad är precis lika höga som för en permanent byggnad, Samtliga av våra moduler uppfyller alltid boverkets byggregler, BBR. 

Vi tillverkar kontorsmodulerna i vår egen produktion i Helsingborg, Produktionen sker i fabrik med kvalitetssäkrade metoder och material och tack vare att vi tillverkar modulerna själva har vi oändliga möjligheter att anpassa och utforma modulerna efter kundens önskemål och behov. Likaså medför detta att vi har kontroll på hela processen och vi kan därför garantera att våra höga kvalitetskrav uppfylls genom hela projektet. 

¨¨

Varför hyra kontorsmoduler?

Listan på fördelar för att hyra lokaler kan göras lång och ett av de viktigaste argumenten är naturligtvis att det är en stor fördel att slippa binda upp stort kapital i fastigheter. På samma sätt binds inte heller mark upp av permanenta byggnader utan behåller istället sina möjligheter. Lokalerna kan också placeras på ett optimalt sätt i förhållande till exempelvis befintliga produktionslokaler.

Vad kan man förvänta sig som kund hos Pamil?

När någonting inte fungerar som det ska räcker det, som hyresgäst hos oss, med att bara lyfta luren. Efter ett samtal är våra kunders problem våra problem och de kan fortsätta med sina uppgifter. En annan fördel med att hyra lokaler är tiden. Våra kunder får sina lokaler på plats och färdiga att användas snabbt och slipper dessutom en massa byggröra. Flexibiliteten är naturligtvis en annan stor fördel. Antalet hyrda moduler kan både minskas och ökas i takt med verksamhetens gång och då också dess kostnader. Försök göra det med permanenta lokaler!

Hur går processen till?
Accordion Content

Hör av dig

  Välkommen att kontakta oss.

  * Obligatoriskt

  [ kontakta oss ]

  Intresserad?

  E-MAIL

  info@pamil.se

  TELEFON

  042-29 30 55