Go to Top

Kontorsmoduler

Kontorsmoduler – enkel flyttbarhet som ser permanent ut.

Våra modulsystem har förändrats mycket genom åren men en sak har de alla haft gemensamt. De har alltid varit anpassade efter sin tids byggnation. Vi har lagt ner lite extra energi på att få våra kontorsmoduler att smälta in i sin miljö istället för att störa och dra ner omgivningen.
För att lyckas med det har vi alltid jobbat för att de ska se permanenta och inte provisoriska ut.

Och visst har det gett resultat.

För vi har många gånger fått i uppdrag att bygga just permanenta lokaler av våra provisoriska kontorsmoduler.

 

Varför hyra?

 

Listan på fördelar för att hyra lokaler kan göras lång och ett av de viktigaste argumenten är naturligtvis att det är en stor fördel att slippa binda upp stort kapital i fastigheter. På samma sätt binds inte heller mark upp av permanenta byggnader utan behåller istället sina möjligheter. Lokalerna kan också placeras på ett optimalt sätt i förhållande till exempelvis befintliga produktionslokaler.

När någonting inte fungerar som det ska räcker det, som hyresgäst hos oss, med att bara lyfta luren. Efter ett samtal är våra kunders problem våra problem och de kan fortsätta med sina uppgifter. En annan fördel med att hyra lokaler är tiden. Våra kunder får sina lokaler på plats och färdiga att användas snabbt och slipper dessutom en massa byggröra. Flexibiliteten är naturligtvis en annan stor fördel. Antalet hyrda moduler kan både minskas och ökas i takt med verksamhetens gång och då också dess kostnader. Försök göra det med permanenta lokaler!